top of page

КАКВО ДА ОЧАКВАШ?

Неделните богослужения обикновено ги посещаваме облечени с черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ. Това е на шега! 

Много по-важни са сърцата на хората, а не това, което те обличат. Чувствайте се свободни да облечете каквото искате. Независимо дали официални дрехи или нещо ежедневено. 

Може би сте чували най-различни неща за църквата. Ако сте получили информация от човек, който не я е посещавал лично, а само изразява някакви предположения, той няма как да е 100% достоверен източник.

Ние осъзнаваме, че посещаването на богослужение и непознатата обстановка могат да ви смутят. Не се притеснявайте! Няма да ви помолим да вдигнете ръката си, за да покажете, че сте сте за първи път или да направим нещо, което ще ви злепостави.

Ето как обикновено преминава едно наше богослужение:

Започваме с молитва или песен. Хора разказват за своите преживявания с Бога. Представят свои нужди за молитва и след това се молим заедно. Проповедта върху текст от Библията ни подготвя за предизвикателствата на ежедневието. 

 

Чрез песните, библейското поучение и приятелските разговори се надяваме и вие да пожелаете да се впуснете в пътешествието на вярата.

Кафето и чаят са от нас!

За нас е чест, вие да изберете да отделите 90 минути от неделната си почивка и да ги прекарате с нас. Заповядайте!

Image by Joanna Kosinska
bottom of page